Daylight lamp

Daylight lamp

De daglichtlampen van Daylight zijn niet alleen functioneel maar zien er ook nog mooi uit! De Daylight loeplamp zoals de Slimline 3, Omega 5 en Quadra behoren dankzij hun ergonomie en veelzijdigheid tot de top.

Snel naar: Daylight loeplampen | Daylight studiolampen | Daylight vloerlampen | Daylight Bureaulampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een Daylight lamp

In veel huizen komt er te weinig daglicht binnen. Zeker in de avond en op dagen met grauw weer wordt het al snel erg donker in huis waardoor we thuis niet meer op een prettige manier onze hobby’s kunnen uitvoeren. Bedenk maar eens hoe lastig het is om een boek te lezen zonder goede verlichting. We gaan ons zelf in allerlei bochten wringen om de letters goed te kunnen onderscheiden. Een menselijke reactie is om uw ogen samen te knijpen en te gaan turen. Hierdoor raakt u sneller vermoeid en krijgt u sneller last van hoofdpijn vanwege de extra inspanningen.

Maar niet alleen voor thuisgebruik zijn de Daylight lampen uitermate geschikt. Ook voor beroepen waar goed licht vereist is, zijn deze lampen zeer prettig om mee te werken. Denk bijvoorbeeld aan schoonheidsspecialisten en beautysalons die goed licht nodig hebben om te zien waar ze mee bezig zijn. Dankzij het strakke design van de lampen geeft dit ook een mooie uitstraling aan de praktijk.

Voordelen Daylight lampen

Bij Vergrootglas.com kunnen we u gelukkig de oplossing bieden voor deze problemen. Met de handige daglichtlampen van Daylight heeft u altijd natuurlijk licht waar u het nodig heeft.

  • - Het zorgt voor betere zichtbaarheid van details
  • - Daylight lampen zorgen voor perfecte kleurherkenning
  • - Het voorkomt vermoeide ogen
  • - De Daylightlampen zijn energiebesparend.
  • - De Daylight lampen stralen geen warmte uit.

Soorten Daylightlampen

Daylight lampen zijn er in alle soorten en maten, afhankelijk van uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de vergroting (dioptrie) die u nodig heeft, de grote van de lens, hoe lang de arm van de lamp moet zijn, hoe veel Watt er benodigd is etc.
Het is dus verstandig om vooraf goed na te denken waarvoor u de lamp wilt gaan gebruiken en wat u dus nodig heeft.

Daylight lamp kopen

Bij Vergrootglas.com heeft u een ruime keus aan Daylight lampen. Wij begrijpen heel goed dat het maken van de juiste keuze daarom erg lastig kan zijn. Wij staan u graag bij met deskundig advies om de juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of stel uw vraag via de chat.